MemBer2 Y MgiKuti Blog aku ni..(mgkuti ke??xkesah ler..Y penting trme kasih jd Follower aku..hehe)

Saturday, May 26, 2012

Antara Hasil kek Cik NiQ

Assalamualaikum wbt..
terima kasih sudi membaca blog sy yang serba kekurangan ni..
cewah..ayat formal
hakhakha
harini utk pertama kalinya aku nk letak hasil kerja bakeri2 aku
sebenarnya banyak ade..tp yg dua ni di edit khas oleh seorang Acik yg baik hati..hehehe
(ayat bodek)hakhakha


kek hantaran foundand


kek steam butter icing

ni la antara hasil kerja aku..
tak la cantik mana kalau nk dibanding dengan orang lain pnye
aku ni masih baru lagi..
tp klo de yg nk oder aku alu2 kan..hakhakha.
klo design tu mcm2 blh bt..juz bg je pic aku leh cuba bt..
aku lagi suka klo org bg gambar dr aku bg gambar org tgk..hehe
bkn pe..kdg2 orang ni dh tgk siap2 tempat len..kan?
dy dh de yang bekenan cuma tak tau mana nk oder..
moga mudah2n kerjaya aku makin dan bertambah baik...Amin..
Blur memanjang..memanjang Blur

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...