MemBer2 Y MgiKuti Blog aku ni..(mgkuti ke??xkesah ler..Y penting trme kasih jd Follower aku..hehe)

Saturday, September 24, 2011

Contest Blog Hot&Cool By Anis Maisarah

wow!!de contest..hehe
cik niq pn nk join contest ni..
walau pn aku pnye blog x la hot&cool mcm AM pnye(yg anjurkan contest ni)
xde la pulak mcm org len pnye kan hot2 babe..hakhakha
tp mne tau leh promosi blog aku ni kan..hehe
maklum la aku pnye follower ni byk org2 aku gk(kwn ler maknanye)..hakhakha
so klo korg nk tau lebih lanjut mengenai contest ni juz click kt SINI
ni banner xbenna(mcm lagu dato' m. daud kilau tu..hakhakh) contest ni..hehe

sape aku nk suggest join contest blog ni???
sape2 aku nk tag???
hakhakha..mst la adik2 kuuuu(bkn adk btl pn..>.<)..hahakha
senarai adik2 yg aku nk tag:

ni akak abg ni bukan adik lak..hakha
dorg2 ni sume follower aku merangkap kwn2 aku..hehe


Yang len2 nk join tu join je la..
Join je sape nk join tu..
mane tau kan blh promote2 blog2 kite ni.ok la kan..hehe
moga berjaya semua!!
mudah2n Allah merahmati ape yg kita lakukan..Aminnn
Blur memanjang..memanjang Blur

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...